Meer dan 30 jaar ervaring

Neem direct contact met ons op

Altijd een eerlijke prijs

Plugge Dakwerken belooft eerlijke prijzen, vaste afspraken en geen verrassingen achteraf. Afspraak is bij ons echt afspraak.

Gratis Live Video Dakinspectie

Een gratis Live Video Dakinspectie geeft u de kans om écht te ontdekken wat er op het dak aan de hand is.

Vertrouw op onze ervaring

Niet voor niets zijn onze klanten al jarenlang tevreden met ons. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Dakreparatie

Plugge Dakwerken is al sinds jaar en dag een bekende en vertrouwde partner van meer dan 1000 woonadressen door het hele land heen. Plugge Dakwerken is voornamelijk actief in de regio Rotterdam en Schiedam maar werkt door het gehele land.

Door de wisselende weersomstandigheden heeft een dak veel te verduren. Dakreparatie is dan een goede oplossing wanneer er schade is ontstaan. Denk aan vochtschade, maar ook zonlicht kan het materiaal doen beschadigen. Is uw dak aan renovatie toe? Wij verzorgen een complete renovatie of nieuwbouw van uw pannendak. Wilt u zo lang mogelijk profiteren van uw nieuwe dak? Schakel ons dan ook in voor een dakinspectie en/of onderhoud. Zo voorkomt u onnodige slijtage en lekken. 

Of u nu uw dak wilt laten repareren of hulp nodig heeft bij een daklekkage, onze kundige specialisten denken altijd met u mee. Wij helpen particulieren en bedrijven met reparaties, renovaties, restauraties en nieuwbouw.

 

Plugge Dakwerken heeft jarenlange ervaring en werkt met gecertificeerde dakdekkers door het gehele land. Door onze snelle inzetbaarheid en transparante offertetraject weet u zeker dat u netjes geholpen wordt. Wij hanteren altijd een eerlijke prijs voor ons werk die vooraf met u wordt gecommuniceerd.

 

Offerte Aanvragen

Om u zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen, hebben we de volgende informatie van u nodig. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Hieronder kunt u een offerte opvragen.

Ontvang tijdelijk onze unieke Live Video Dakinspectie t.w.v. € 75,- helemaal GRATIS

Afbeeldingsresultaat voor lock icon png Uw Privacy is Gewaarborgd.