Meer dan 30 jaar ervaring

Neem direct contact met ons op

Altijd een eerlijke prijs

Plugge Dakwerken belooft eerlijke prijzen, vaste afspraken en geen verrassingen achteraf. Afspraak is bij ons echt afspraak.

Gratis Live Video Dakinspectie

Een gratis Live Video Dakinspectie geeft u de kans om écht te ontdekken wat er op het dak aan de hand is.

Vertrouw op onze ervaring

Niet voor niets zijn onze klanten al jarenlang tevreden met ons. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Dakbedekking platte daken

Plugge Dakwerken is al sinds jaar en dag een bekende en vertrouwde partner van meer dan 1000 woonadressen door het hele land heen. Plugge Dakwerken is voornamelijk actief in de regio Rotterdam en Schiedam maar werkt door het gehele land.

Plugge Dakwerken is gespecialiseerd in het bedekken van platte daken. Voor dakbedekking voor een plat dak heeft u bij Plugge Dakwerken veel keuze. Ook voor licht hellende daken hebben wij de oplossing. Denk bijvoorbeeld aan een bitumen. Of u nu wilt dat wij uw dak vernieuwen of repareren, wij zijn te benaderen voor al uw dakwerkzaamheden. Plugge Dakwerken heeft jarenlange ervaring met alle werkzaamheden op het dak. Wij werken dan ook altijd met de nieuwste technieken en materialen.

Zo bent u verzekerd van een gerenoveerd of nieuw dak met hoogwaardige kwaliteit. Ook bij daklekkage staan wij voor u klaar. Welk materiaal wenst u voor uw dak? 

 

Plugge Dakwerken heeft jarenlange ervaring en werkt met gecertificeerde dakdekkers door het gehele land. Door onze snelle inzetbaarheid en transparante offertetraject weet u zeker dat u netjes geholpen wordt. Wij hanteren altijd een eerlijke prijs voor ons werk die vooraf met u wordt gecommuniceerd.

 

Offerte Aanvragen

Om u zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen, hebben we de volgende informatie van u nodig. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Hieronder kunt u een offerte opvragen.

Ontvang tijdelijk onze unieke Live Video Dakinspectie t.w.v. € 75,- helemaal GRATIS

Afbeeldingsresultaat voor lock icon png Uw Privacy is Gewaarborgd.