Meer dan 30 jaar ervaring

Neem direct contact met ons op

Plugge Dakwerken is de dakspecialist uit de regio Schiedam en Rotterdam.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Altijd een eerlijke prijs

Plugge Dakwerken belooft eerlijke prijzen, vaste afspraken en geen verrassingen achteraf. Afspraak is bij ons echt afspraak.

Gratis Live Video Dakinspectie

Een gratis Live Video Dakinspectie geeft u de kans om écht te ontdekken wat er op het dak aan de hand is.

Vertrouw op onze ervaring

Niet voor niets zijn onze klanten al jarenlang tevreden met ons. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Schoorsteenvegen

Plugge Dakwerken is al sinds jaar en dag een bekende en vertrouwde partner van meer dan 1000 woonadressen door het hele land heen. Plugge Dakwerken is voornamelijk actief in de regio Rotterdam en Schiedam maar werkt door het gehele land.

Per jaar zijn er zo’n 10.000 schoorsteenbranden per jaar in Nederland. Deze ontstaan meestal doordat er aanslag in het rookkanaal in brand vliegt. Plugge Dakwerken is al jaren gespecialiseerd in het vegen van schoorstenen. Wij staan bekend om onze professionele en vakkundige aanpak, waardoor u verzekerd bent van een optimaal resultaat. Hierdoor kunt u nog jarenlang veilig blijven genieten van uw gaskachel of open haard.

Bij normaal gebruik van een gaskachel of open haar raden wij u aan om uw schoorsteen één keer per jaar te laten vegen. Bij intensiever gebruik is het van belang dat uw schoorsteen zeker twee keer per jaar per jaar geveegd wordt. 

 

Plugge Dakwerken heeft jarenlange ervaring en werkt met gecertificeerde dakdekkers door het gehele land. Door onze snelle inzetbaarheid en transparante offertetraject weet u zeker dat u netjes geholpen wordt. Wij hanteren altijd een eerlijke prijs voor ons werk die vooraf met u wordt gecommuniceerd.

 

Offerte Aanvragen

Om u zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen, hebben we de volgende informatie van u nodig. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Hieronder kunt u een offerte opvragen.

Ontvang tijdelijk onze unieke Live Video Dakinspectie t.w.v. € 75,- helemaal GRATIS

Afbeeldingsresultaat voor lock icon png Uw Privacy is Gewaarborgd.