Meer dan 30 jaar ervaring

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Altijd een eerlijke prijs

Plugge Dakwerken belooft eerlijke prijzen, vaste afspraken en geen verrassingen achteraf. Afspraak is bij ons echt afspraak.

Gratis Live Video Dakinspectie

Een gratis Live Video Dakinspectie geeft u de kans om écht te ontdekken wat er op het dak aan de hand is.

Vertrouw op onze ervaring

Niet voor niets zijn onze klanten al jarenlang tevreden met ons. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Ruud Sturkenboom
Ruud SturkenboomVriendelijke professionals
Read More
Vriendelijke professionals die snel en vakkundig de oorzaak van daklekkage en van een dreigend omvangrijk dakgootprobleem wisten vast te stellen en te verhelpen. De geboden 24-uurs service ook tijdens de bouwvak en daarmee de snelle aanwezigheid in noodsituaties verdient bijzondere waardering.
Petra Zeverboom
Petra ZeverboomHardwerkende vakmensen
Read More
Wat een hardwerkende vakmensen. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Goed advies, houden zich aan de afspraken en zeer vriendelijk. Wij zijn blij met ons mooie nieuwe dak.
Marlies Joosten
Marlies JoostenGoede en deskundige service
Read More
Goede en deskundige service . Zij hielden zich aan de gemaakte afspraken en werkten efficiënt. Ze zijn heel betrouwbaar gebleken. Een bedrijf dat ik kan aanbevelen
Previous
Next

Stormschade

Plugge Dakwerken is al sinds jaar en dag een bekende en vertrouwde partner van meer dan 1000 woonadressen door het hele land heen. Plugge Dakwerken is voornamelijk actief in de regio Rotterdam en Schiedam maar werkt door het gehele land.

Plugge Dakwerken helpt u snel en voordelig bij het oplossen van stormschade op en rond uw dak. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat snel het lek en de oorzaak van uw lekkage te detecteren. Door middel van noodreparaties zijn wij in staat de lekkage of de ontstane schade te verhelpen.

Plugge Dakwerken weet als geen ander wat stormschade kan veroorzaken. Het is dan ook zaak om stormschade op uw dak zo snel mogelijk op te lossen. Oorzaken van stormschade kunnen zijn:

  • Harde wind
  • Regen of onweer
  • Hagelbuien
 

Plugge Dakwerken heeft jarenlange ervaring en werkt met gecertificeerde dakdekkers door het gehele land. Door onze snelle inzetbaarheid en transparante offertetraject weet u zeker dat u netjes geholpen wordt. Wij hanteren altijd een eerlijke prijs voor ons werk die vooraf met u wordt gecommuniceerd.

 

Offerte Aanvragen

Om u zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen, hebben we de volgende informatie van u nodig. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Hieronder kunt u een offerte opvragen.

Ontvang tijdelijk onze unieke Live Video Inspectie t.w.v. € 75,- helemaal GRATIS

Afbeeldingsresultaat voor lock icon png Uw Privacy is Gewaarborgd.