Project Description

Bitumen dakbedekking door Dakspecialist Plugge!

30 jaar ervaring én 15 jaar garantie op ons werk

Bel ons direct: 085 – 13 04 599
Bel ons direct: 085 – 13 04 599

De mooiste dakbedekking voor een plat dak

Voor dakbedekking voor een plat dak heeft u bij dakdekkersbedrijf Plugge veel keuze. Ook voor licht hellende daken hebben wij de oplossing. Denk bijvoorbeeld aan een bitumen of een EPDM dakbedekking. Of u nu wilt dat wij uw dak vernieuwen of repareren, wij zijn te benaderen voor al uw dakwerkzaamheden. Dakspecialist Plugge heeft jarenlange ervaring met alle werkzaamheden op het dak. Wij werken dan ook altijd met de nieuwste technieken en materialen. Zo bent u verzekerd van een gerenoveerd of nieuw dak met hoogwaardige kwaliteit. Ook bij daklekkage staan wij voor u klaar. Welk materiaal wenst u voor uw dak? Laat ons weten of u een bitumen of EPDM dak wenst.

Bel ons direct!

Bel ons direct: 085 – 13 04 599
Bel ons direct: 085 – 13 04 599

Offerte aanvragen

De voordelen van een EPDM en bitumen dakbedekking

Heeft u al een EPDM dak of een bitumen dak en wilt u deze laten renoveren? Of wenst u een van deze materialen te laten aanleggen? Wij komen graag de renovatie of vernieuwing van uw dak verzorgen. Bitumen daken hebben een levensduur van 20 tot en met 30 jaar.

Vraag een offerte aan:

geheel waterdicht. EPDM is een duurzaam materiaal en gaat nog langer mee vanwege het duurzame materiaal. Dit materiaal is overigens ook erg goed te renoveren. Wat u ook wenst, wij verzorgen uw complete renovatie of reparatie. Wilt u ook gelijk een dakinspectie laten inspectie of periodiek dakonderhoud. Wat uw wensen ook zijn, onze dakspecialisten doen meer dan het aanleggen van een EPDM of bitumen dakbedekking.

Waarom Dakspecialist Plugge?

Aantal jaren garantie: 15
Tevreden klanten 100+
Spoedservice 7 x 24

Bel ons direct: 085 – 13 04 599

Wij gaan landelijk te werk

Hoofdkantoor:

Offerte aanvragen

Gegarandeerd kwaliteit!

Dakspecialist Plugge is een veelzijdig dakdekkersbedrijf dat zich bezighoudt met alle werkzaamheden aan uw dak. Wij zijn gespecialiseerd in dakrenovatie, dakbedekking, zink en loodwerk en het installeren en reinigen van zonnepanelen.

Offerte aanvragen
Bel ons

Bekijk al onze services!

Lees meer