Wilt u direct meer informatie?

Bel ons

Dakspecialist Plugge

De specialist tegen vogelschade

Heeft u last van vogelschade aan uw dak of gevel? Schakel dan Dakspecialist Plugge in om dit tegen te gaan. Wij brengen vogelwering aan op uw dakrand of dakgoot. Hierdoor gaan er geen vogels meer op uw dak zitten en schade veroorzaken aan uw dak of gevel.

Waarom snel handelen tegen een vogelplaag?

Vogels kunnen aan verschillende onderdelen van uw dak schade aanrichten. Ze kunnen zich nestelen onder dakpannen, bij de dakrand of in de schoorsteen. De vogels kunnen de dakisolatie kapot pikken, de vogelresten kunnen een schoorsteenbrand veroorzaken of schimmelvorming en houtrot veroorzaken. Schakel Dakspecialist Plugge in om vogelschade tegen te gaan.

Mogelijkheden voor het weren van vogels

Er zijn meerdere manieren op vogels van uw dak te weren. Het belangrijkste hierbij is dat het op een diervriendelijke manier gebeurd. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een anti ongedierte profiel te laten installeren. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het aanbrengen van het aanbrengen van vogelwering aan zonnepanelen.

0
Daken gemaakt
0
Platte daken
0
Dakpannen gelegd
0
Tevreden klanten

Offerte aanvragen

Neem snel contact met ons op

Wilt u van de vogelplaag op uw dak af? Of wilt u vogelschade voorkomen? Neem dan contact op met Dakspecialist Plugge. Wij zorgen er voor dat vogels op een diervriendelijke manier worden geweerd van uw dak. Neem contact op via 085 – 13 04 599 of vul het contactformulier in op onze website. Schakel ons vandaag nog in om vogelschade tegen te gaan.

Waarom Dakspecialist Plugge?

Dakspecialist Plugge is een veelzijdig dakdekkersbedrijf dat zich bezighoudt met alle werkzaamheden aan uw dak. Wij zijn gespecialiseerd in dakrenovatie, dakbedekking, zink en loodwerk en het installeren en reinigen van zonnepanelen.

Offerte aanvragen

Recensies

Goede en deskundige service .
Zij hielden zich aan de gemaakte afspraken en werkten efficiënt.
Ze zijn heel betrouwbaar gebleken. Een bedrijf dat ik kan aanbevelen

Marlies Joosten, Via Google

Vakmensen. Snelle en vakkundige service. Zeer redelijke tarieven. Ga ik vaker een beroep op doen!

Roel van Dijk, Via Google

Top kwaliteit afgeleverd, snel herstel dakpannen en nette afhandeling.

 

Koen van den, Via Google

Spoedservice?