Wilt u direct meer informatie?

Bel ons

Dakspecialist Plugge

Laat onze dakdekker zonnepanelen installeren

Zoekt u een vakkundige dakdekker om zonnepanelen te plaatsen? Dakdekkersbedrijf Plugge heeft veel ervaring met het plaatsen en installeren van zonnepanelen. Zonne-energie is een goede keuze als u energie wilt besparen. De juiste plaatsing is belangrijk voor een goed rendement en voor de veiligheid. Maakt u al gebruik van zonne-energie en zijn uw panelen aan onderhoud toe? Schakel ons naast de plaatsing en installatie dan ook in voor periodieke reiniging van uw panelen. Onze dakspecialist is ook in te schakelen voor dakinspectie en voor reparatie bij een daklekkage. Benieuwd naar al onze werkzaamheden? Neem contact op of maak direct een afspraak om uw zonnepanelen te laten installeren.

Zonnepanelen laten plaatsen? Dit zijn de voordelen

Bent u van plan om duurzamer te wonen? Dan is een verantwoorde keuze in energievoorziening een goede eerste stap. Zonnepanelen zijn goed voor het milieu en hebben een lange levensduur. Bovendien hoeft u de panelen weinig te onderhouden. Schakel ons een keer in de zoveel tijd in om uw zonnepanelen te reinigen. Hierdoor houdt u ook op langere termijn het rendement van uw panelen hoog. Wilt u ook het maximale uit uw panelen halen? Maak dan kennis met al onze voordelen:

  • Veel kennis van de juiste installatie voor een goed rendement
  • Dakspecialist Plugge heeft veel ervaring met onderhoud
  • Onze dakspecialisten hebben veel bruikbare kennis
  • Wij gaan altijd veilig en professioneel te werk
  • Reinigen zonnepanelen scheelt 3 tot

Behaal meer rendement met periodieke reiniging

Als u een hoog rendement wilt behalen en behouden, is het belangrijk om uw zonnepanelen te laten schoonmaken. Dakspecialist Plugge heeft veel ervaring met de complexere schoonmaakwerkzaamheden op en rondom het dak. Met onze nieuwste technieken en professionele reinigingsmiddelen kunnen we deskundig uw zonnepanelen reinigen. Op deze manier kunt u het rendement van uw zonnepanelen optimaal verbeteren.

0
Daken gemaakt
0
Platte daken
0
Dakpannen gelegd
0
Tevreden klanten

Offerte aanvragen

Bel of mail ons om uw zonnepanelen te plaatsen!

Mogen wij uw zonnepanelen installeren? Of heeft u nog vragen over de werking van panelen? Of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak. Bel snel naar 085 – 13 04 599 of vul het contactformulier in op onze website. Wij werken snel en zorgvuldig. Wilt u ons ook gelijk inschakelen voor periodieke reiniging? Wij helpen u graag. Wij zijn uw professionele partner in zonnepanelen plaatsen en schoonmaken.

Waarom Dakspecialist Plugge?

Dakspecialist Plugge is een veelzijdig dakdekkersbedrijf dat zich bezighoudt met alle werkzaamheden aan uw dak. Wij zijn gespecialiseerd in dakrenovatie, dakbedekking, zink en loodwerk en het installeren en reinigen van zonnepanelen.

Offerte aanvragen

Recensies

Goede en deskundige service .
Zij hielden zich aan de gemaakte afspraken en werkten efficiënt.
Ze zijn heel betrouwbaar gebleken. Een bedrijf dat ik kan aanbevelen

Marlies Joosten, Via Google

Vakmensen. Snelle en vakkundige service. Zeer redelijke tarieven. Ga ik vaker een beroep op doen!

Roel van Dijk, Via Google

Top kwaliteit afgeleverd, snel herstel dakpannen en nette afhandeling.

 

Koen van den, Via Google

Spoedservice?